Servicii VPS, Virtual PBX si Managed WiFi

Completeaza formularul ca sa beneficiezi de OFERTE la serviciile Euroweb: VPS, Virtual PBX si Managed WiFi!

Euroweb Romania - un plus de valoare pentru piata de telecomunicatii din Romania

Euroweb - un plus de valoare pentru piata de telecomunicatii din Romania

Suntem ceea ce oferim: calitate la cel mai inalt nivel, prin tehnologii complexe si rafinate, produse si servicii inovatoare (gazduire VPS – virtual private server, virtual PBX, telefonie ip, voice ip, internet wireless, managed wifi etc.), propulsate de Vmware, EMC2, Cisco sau Veeam, atitudine dinamica si flexibila.

Server Virtual Privat(VPS)

Server Privat Virtual (VPS)
Siguranta datelor

Siguranta datelor prin gazduire vps

Serviciul Server Virtual Privat (server VPS / hosting VPS) de la Euroweb beneficiaza de un SLA de 99,9%; astfel, un server vps asigura un nivel inalt de siguranta a datelor prin utilizarea de mecanisme multiple, menite sa asigure o segmentare logica si eficienta intre clienti.

Infrastructura premium

Infrastructura premium

Infrastructura de virtualizare este bazata pe ultimele tehnologii Vmware, in timp ce intrastructura hardware este bazata pe blade-uri HP de ultima generatie si pe stocare HP Fiber-Channel; prin alegerea serviciului de hosting VPS de la Euroweb, beneficiezi de backup asigurat de echipamente premium de la Veeam si de tehnologie de ultima generatie de la Cisco.

Redundanta geografica

Redundanta geografica

Hosting VPS / server VPS si redundanta geografica - echipamentul nostru virtual (Hosting VPS / server VPS) functioneaza in paralel in doua locatii: Bucuresti si Timisoara, ceea ce permite recuperarea complexa a datelor in caz de dezastre si continuitatea serviciilor pentru afacerea ta.

Suport permanent

Suport permanent server virtual

Euroweb ofera suport tehnic profesional, 24/7/365, pentru serviciul Server Virtual Privat (server VPS / hosting VPS) de o maniera simpla si eficienta, printr-un singur punct de contact pentru mentenanta, suport, change management si gestionarea evenimentelor.”

Virtual PBX

Virtual PBX
Interconectare simplificata

Interconectare simplificata

Printr-o simpla conexiune la internet, iti oferim un sistem complet de telefonie cu functii multiple. Prin Virtual PBX ai acces la terminale VoIP (voice IP), gateway-uri analogice sau aplicatii software de tip VoIP (voice IP) pentru smartphone-uri sau PC si chiar de echipamente dedicate in custodie.

Personalizare permanenta

Personalizare permanenta

Virtual PBX este un serviciu perfect adaptabil nevoilor afacerii tale, pentru ca beneficiezi permanent de customizari. Dintre operatiunile principale, amintim: adaugarea sau stergerea de extensii, modificarea cozilor de asteptare, redirectionarea apelurilor sau actualizarea mesajului de IVR.

Mobilitate totala

Mobilitate totala prin Virtual PBX

Euroweb iti ajuta afacerea sa comunice fara restrictii geografice prin serviciul Virtual PBX. Permite o usoara gestionare a comunicatiei pentru utilizatori, indiferent de locatia din care se inregistreaza si simplifica semnificativ procesul de relocare a unui sediu de companie.

Reducere costuri

Reducerea costurilor

Comunici simplu prin metodele complexe de interconectare oferite de Euroweb, fara a fi nevoit sa investesti in echipamente (centrala telefonica) si servere traditionale de tip PBX, deci fara costuri initiale. In plus, nu ai nevoie sa contractezi alti specialisti care sa asigure mentenanta echipamentelor.

Managed WiFi

Managed WiFi
Enterprise wireless

Enterprise wireless

Euroweb ofera solutii hardware de top de la Cisco, precum si solutii de acces wireless high-density furnizate in parteneriat cu Cisco ce ofera multiple avantaje, de la mobilitate fara pierdere de pachete (seamless roaming), nivel de calitate a serviciului similar cu cel furnizat de catre o retea clasica, pana la un management si control dinamic al erorilor folosind algoritmul de filtrare Clean Air.

Smart wireless

Smart wireless

Este o solutie wireless destinata afacerilor cu o crestere rapida a infrastructurii de retea, indicata pentru deployment-uri de amploare mica si medie. Euroweb vine in intampinarea clientilor cu modele de Acces Point-uri indoor precum si outdoor si printr-un sistem de acces wireless Unifi, controlat prin intermediul unei singure instante de software, ce poate rula local sau in cloud.

Dual band

Dual Band

Access Point-urile de la Euroweb permit transmiterea serviciului Managed WiFi pe doua benzi simultan (de 2,4 si 5 Ghz) asigurand un nivel scazut de interferente si o transmitere mai clara a semnalului.

Costuri reduse

Costuri reduse

Euroweb iti vine in ajutor cu serviciul Managed WiFi prin faptul ca te elibereaza de responsabilitatea de a asigura mentenanta echipamentului hardware sau de retea, nu mai esti nevoit sa inlocuiesti echipament vechi si nici sa asiguri o anume durata de functionare.

• Virtual private server

• Internet WiFi

• Telefonie IP

• Hosting VPS

• Managed WiFi

• VPS Romania

• Voice IP

• Server Virtual Privat

• Virtual PBX

• Internet WiFi

• Server VPS